KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN AÇIK RIZA BELGESİ

Veri sorumlusu olarak Tommy Hilfiger Marka Dağıtım ve Ticaret A.Ş. (“Şirket”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (''Kanun'') ve ilgili diğer mevzuat kapsamında ve Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilere İlişkin Bilgilendirme Belgesi'ne uygun olarak kişisel verilerinizi veri işleyen sıfatını haiz olan RND Yazılım ve E-Ticaret Anonim Şirketi aracılığıyla işlemekte ve Gizlilik Politikası ve Platform Aydınlatma Metni'nde belirtilen kurum ve kuruluşlara aktarmaktadır.

Platform’u kullanım kapsamında işlenen kişisel verilerin Platform sunucularının veya veri tabanı depolama tesislerinin bulunduğu, yurt dışında mukim olan üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemcileri şirketlerine bulundukları ülkeler ile birlikte: Turkcell - Türkiye/Kocaeli, Amazon - Frankfurt/Almanya, Emarsys - Avusturya, Simple - Amsterdam/Hollanda , Criteo - Paris/Fransa, Acoustic - Almanya ve diğer Avrupa Birliği üye ülkeleri) teknik ve depolama maksadı ile aktarılmasına onay veriyorum.

Bu doğrultuda yurtdışında (i) Emarsys & Acoustic firmalarına, e-mail marketing tool nedeniyle mail, ad-soyad, gezdiği ürünler, önerilen ürünler, kullanıcının açtığı, tıkladığı ve satın alım yaptığı mail değerleri verileri; (ii) Simple firmasına, site içi kişiselleştirme firması olması nedeniyle müşterinin site içindeki tüm hareketlerine ilişkin verileri; ve (iii) Criteo firmasına, web sitesini daha önce ziyaret etmiş tüketicilere kişiselleştirilmiş çevrimiçi görüntülü reklamlar sunmak maksadıyla e-mail (hashed), cihaz tipi (tablet/mobil/desktop), kullanıcının gezdiği ürünler, sepetteki ürünlerin ID-Price-Quantity bilgileri, özet sayfasında Transaction ID Sipariş verilen ürünlerin ID-Price-Quantity bilgileri; (v) Amazon - Frankfurt/Almanya firmasına veritabanı depolama tesisleri kapsamında üçüncü taraf hizmet sağlayıcı olması sebebiyle kişisel verileriniz aktarılacaktır.

new popup

ÜYE OLUN, İLK ALIŞVERİŞE ÖZEL %10 İNDİRİMDEN YARARLANIN

30 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Calvin Klein web sitesine üye olanlara özel %10 indirim fırsatını kaçırmayın.